24 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

İstanbul Cup bugün başlıyor

SONY Ericsson WTA Tour takviminde yer alan ''İstanbul Cup'' uluslararası bayanlar tenis turnuvasının 6.'sı, bugün yapılacak eleme maçlarıyla başlıyor. İstinye'deki ENKA Arena'da yarın ve 25 Temmuz Pazar günü eleme maçları yapılacak turnuvada, ana tablo müsabakaları 26 Temmuz Pazartesi günü başlayacak. Turnuva, 1 Ağustos Pazar günü yapılacak final maçıyla sona erecek. WTA klasmanında 1 numara olan ABD'li Serena Williams'ın geçirdiği kazanın ardından ayağında cam kesiği olması nedeniyle turnuvadan çekilmesinin ardından, turnuvanın 1 numaralı seribaşı 2010 Fransa Açık Tenis Turnuvası'nı kazanan ve şu anda dünya sıralamasında 8. sırada bulunan İtalyan Francesca Schiavone oldu.

İLK 100 İÇİNDEKİ 20 RAKET GELİYOR

İstanbul Cup 2010'da WTA sıralamasında ilk 100 içinde bulunan 20 raket daha mücadele edecek. İstanbul Cup'ın son şampiyonu WTA sıralamasında 53. sırada olan Rus Vera Dushevina, turnuvada unvanını korumak için mücadele edecek. Wimbledon Tenis Turnuvası'nda yarı final oynayan dünya sıralamasında 30. sıradaki Çek Petra Kvitova ve 34. sıradaki Bulgar Tsvetana Pironkova'nın yanı sıra 31. sıradaki Rus Ansastasia Palyuchenkova, 32. sıradaki Kazak Yaroslava Shvedova, 36. sıradaki Alman Andrea Petkovic, 51. sıradaki İsviçreli Patty Schnyder ve 58. sıradaki Rus Elena Vesnina da turnuvada yer alacak.

ÇAĞLA VE PEMRA ANA TABLODA

Turnuvada Türkiye'yi ise WTA klasmanında 187 numaraya yükselerek Türkiye rekorunu yenileyen Çağla Büyükakçay ve geçen yılki turnuvada ikinci tur gören Pemra Özgen temsil edecek. Turnuvanın çiftlerdeki şampiyonluk adayları arasında yer alan İpek Şenoğlu ise, Alman Andrea Petkovic ile birlikte kortta olacak. Bu yıl teklerde oynamayacak olan Şenoğlu, geçen yıl gördüğü yarı finalin ötesini giderek kupayı kaldırmak istiyor. ENKA Arena'da 26 Temmuz'da ana tablo maçlarıyla start alacak turnuva, 1 Ağustos'taki tekler finali ile sonuçlanacak. Erol Doyran [email protected]

24.07.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  İstanbul Cup bugün başlıyor

  Kolay adam geçerim

  Maskot ‘Hamsi’ tanıtıldı

  Trabzonspor Çek golcü Bednar'ı almaktan vazgeçti

  G.Saray'dan Pino'ya 600 bin avro ücret

  ROBİNHO AÇIKLAMASI

  Kenan Sofuoğlu şerit değiştiriyor

  UEFA'dan bayan hakem Dilan Deniz Gökçek'e görev

  Filenin Sultanları Bulgaristan önünde final arıyor

  Slovak golcü Vittek Ankaragücü'nde imza attı

  Bursaspor'dan 12. Adam'a 12 TL'lik kampanya

  Bakkal: Sivasspor doğru yolda ilerliyor

  Torul'da Voleybol Birinci Lig sevinci yaşanıyor

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.