18 Ekim 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Elektrİklİ Doblo görücüye çIkacak

1 MİLYONUNCUSU törenle üretilen ve geçtiğimiz günlerde “Yılın Hafif Ticarî Aracı” seçilen Fiat Doblo’nun Tofaş mühendisleri tarafından 2 ay gibi kısa bir sürede geliştirilerek ilk olarak Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün tarafından test edilen elektrikli versiyonu olan Fiat Doblo EV, 2010 İstanbul Autoshow Fuarı’nda görücüye çıkacak.



Nissan’dan Autoshow sürprizi

NİSSAN Otomotiv A.Ş. Kasım ayında satışa sunulacak olan Yeni Juke, Yeni Micra, Yeni XTrail ve 2011 yılının başında satışına başlamayı planladığı 3.0 V6 dizel Navara modellerini ilk kez Autoshow’da tanıtacak.



Ayda 780 TL’ye Daihatsu

Kompakt otomobil uzmanı Daihatsu’nun hayata geçirmiş olduğu “Daihatsu Finans Sistemi” ile Terios sahibi olmak artık çok daha kolay. Özel avantajlar kapsamında Daihatsu Finans Sistemiyle 10 bin TL peşin 780 TL taksitle Terios sahibi olunabiliyor.



Toyota, İstanbul Autoshow’da “çevre”nin altını çizecek!

PARİS Otomobil Fuarı’nda dünya prömiyeri yapılan Toyota Verso-S, 2010 İstanbul Autoshow’da Türk tüketicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Toyota standında ayrıca Optimal Drive ve Hibrid teknolojisi ile donatılan geniş ürün gamı beğeniye sunulacak.



Peugeot’da bakım haftaları başladı

04–23 Ekim tarihleri arasında Peugeot Yetkili Servis’lerinde bütün Peugeot modellerine yönelik olarak düzenlenen bakım kampanyası kapsamında yedek parçada % 20’ye, işçilikte % 10’a varan indirim fırsatları devam ediyor.



Ford, ‘Yeni Cargo İnşaat Serisi’ ile sahada

TÜRKİYE otomotiv sektörünün liderlerinden Ford Otosan, güçlü, dayanıklı ve ekonomik işletim maliyetli Ford Cargo Yeni İnşaat Serisi ile segmentdeki ürün gamını tamamladı.



Ferrari 599 GTO fuara geliyor

İTALYAN lüks spor otomobil üreticisi Ferrari’nin gelmiş geçmiş en hızlı yol otomobili olarak dikkatleri üzerine çeken Ferrari 599 GTO modeli, Avrupa kıtasında ilk kez 2010 İstanbul Autoshow’da sergilenecek.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.