"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Brent petrol 35 doları aştı

29 Ocak 2016, Cuma 09:42
Brent petrolün varil fiyatı, Japonya Merkez Bankasının negatif faiz uygulamasına geçmesinin ardından 35,74 dolara yükseldi.

Brent petrolün varil fiyatı, Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak'ın dün Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütünün (OPEC) toplantısında Suudi Arabistan'ın yüzde 5'lik üretim kısıntısı talebinin görüşülebileceğini söylemesinin ardından 35,79 dolara kadar yükseldi.

Bir OPEC delegesinin böyle bir görüşme talebinin olmadığını belirtmesinin ardından 32,54 dolara kadar gerileyen Brent petrolün varil fiyatı, günü ise 34,47 dolardan tamamladı.

Analistler, arza ilişkin gelişmelerin fiyatlara yön vermeye devam ettiğini belirterek, merkez bankalarının küresel ekonominin canlandırılmasına ilişkin ek teşvik uygulamalarının da petrol fiyatlarını desteklediğini kaydediyor.

AA

Okunma Sayısı: 1348
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı