"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dolar/TL 3,94'ün üzerinde

30 Kasım 2017, Perşembe 11:22
Dolar/TL, güne düşüşle başlamasının ardından 3,9410 seviyesinde dengelendi.

Dün döviz piyasasında 3,9741 sınırına kadar yükselen dolar/TL, bu seviyede etkisini artıran satışlarla düşüşe geçerek günü önceki kapanışa göre yüzde 0,11 azalışla 3,9583'ten tamamladı.

Dolar/TL bugüne düşüşle başlayarak saat 10.50 itibarıyla yüzde 0,45 azalışla 3,9410 seviyesinde dengelendi. Aynı dakikalarda avro/TL de yüzde 0,20 azalışla 4,6834'den, sterlin/TL ise yüzde 0,09 artışla 5,3119'dan alıcı buluyor.

Analistler, bugün Avro Bölgesi'nde enflasyon, Almanya'da perakende satışlar ve ABD'de haftalık işsizlik başvuruları, kişisel gelir ve harcamalar verilerinin piyasalar tarafından yakından takip edileceğini belirtti.

Teknik açıdan dolar/TL'de 3,90'ın destek konumunda bulunduğunu ifade eden analistler, tarihi zirve konumundaki 3,9830 seviyesinin ise direnç olarak izleneceğini bildirdi.

AA

Etiketler: dolar, tl, euro
Okunma Sayısı: 1011
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı