"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Güne yükselişle başlayan altın fiyatlarında son durum?

12 Nisan 2018, Perşembe 09:30
Açılışın ardından gram altın 180,5 lira, çeyrek altın 296 lira ve Cumhuriyet altını 1.208 liradan işlem görüyor.

Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardından 180,5 lira seviyelerinde dengelendi.

Dolar kuru ve altının ons fiyatındaki değer kazançları, artan jeopolitik risklerin etkisiyle dün tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 182,4 lirayı gören altının gram fiyatı, günü önceki kapanışa göre yüzde 1,61 artışla 180 liradan tamamladı.

Gram altın, bugüne yükselişle başlamasının ardından saat 09.30 itibarıyla önceki kapanışa göre yüzde 0,31 değer kaybederek 180,5 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda Kapalıçarşı'da çeyrek altın 296 lira, Cumhuriyet altını da 1.208 liradan satılıyor.

Asya piyasalarında sabah saatlerinde satış ağırlıklı bir seyir izleyen altının ons fiyatı da şu dakikalarda önceki kapanışa göre yüzde 0,17 azalışla 1.351,00 dolardan işlem görüyor.

***

Gram altın tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü

Dolar kuru ve altının ons fiyatındaki değer kazançları, artan jeopolitik risklerin etkisiyle gram altının fiyatı dün, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 182,4 lirayı gördü.

 

AA

Etiketler: altın, çeyrek altın
Okunma Sayısı: 1491
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı