"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

MHP Başkan Yardımcısı Ayhan'dan endişelendiren açıklama!

20 Ekim 2016, Perşembe 16:15
MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, “Yeni Orta Vadeli Program’’a göre, büyümenin azalacağını, bütçe açığının büyüyeceğini ve cari açığın artacağını söyledi.

Büyüme azalacak, açık büyüyecek

MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, bütçenin bu hafta Meclis’e sunulduğunu ve 2017-19 yıllarını kapsayan Orta Vadeli Program’ın da geçen hafta açıklandığını anımsatırken, “Yeni Orta Vadeli Program’a göre, 2016 ve 2017 yılında hem büyüme azalacak, bütçe açığı büyüyecek hem de cari açık artacak, işsizlik çift hanede kalacak. Yani Türkiye’nin hiçbir temel problemine çözüm getirilmeyecektir. Orta Vadeli Program ile 2023 hedefleri de toprağa gömülmektedir. Küresel makroekonomik arka planın olumsuza dönmesi, yurt içinde bazı endişeler ve büyümenin yavaşlaması, dış açığın yanlış yönde ilerlemesi ve makroekonomik politikaların gevşiyor olması büyük endişe kaynağıdır. Bu kombinasyonun Türk lirasına ve tüm ekonomiye zarar vermeye devam etmesi de kaçınılmazdır.” dedi.

DHA

Etiketler: mhp, bütçe, ekonomi
Okunma Sayısı: 4711
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı