"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Palandöken yaz aylarında da turizmcilerin uğrak yeri

30 Temmuz 2018, Pazartesi 13:30
Türkiye'nin önemli kış sporları merkezi olan Erzurum'daki Palandöken Dağı, yaz aylarında da barındırdığı Yüksek İrtifa Kamp Merkezi ile hem turizmcilerin yüzünü güldürüyor hem de kentin ekonomisine önemli katkı sağlıyor.

Palandöken Dağı eteklerinde bulunan ve 2014'te inşa edilen Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, yaz aylarında başta futbol takımları olmak üzere farklı branşlardaki sporcuları ağırlıyor.

Havalimanına 17, şehir merkezine ise 3 kilometre uzaklıkta olan ve her yıl kış aylarında yerli ve yabancı binlerce turistin gözdesi Palandöken, yaz aylarında kampa gelen ve her yıl sayısı artan futbol takımlarıyla yaz kış spor imkanı sağlıyor.

Kamp merkezi, her biri 7 bin 500 metrekare olan 11 sahasındaki 82 bin 500 metrekarelik alanının yanı sıra kentin yaz aylarındaki ideal hava sıcaklığına sahip olması ve sporcular üzerindeki olumlu etki bırakıyor.

Bu imkandan yararlanmak ve yeni sezona iyi başlamak için kente gelen futbol takımları, kamp alanına yaklaşık 300 metre uzaklıktaki otellerde konaklayarak hem turizmcilerin yüzünü güldürüyor hem de şehrin ekonomisine katkı sağlıyor.

 

AA

Okunma Sayısı: 1009
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı