"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Türkiye’nin en iyi ikinci termal su değerlerine sahip oteli: Miray Termal

29 Ağustos 2019, Perşembe 17:00
Türkiye’nin en iyi ikinci termal su değerlerine sahip özelliğiyle dikkat çeken, yarımada şeklindeki Yalova’nın Marmara Denizi'ne en uç noktasında bulunan Armutlu ilçesinde bulunan ve İstanbul’a 2 saat Bursa’ya 1 saatlik mesafedeki Miray Termal Oteli ziyaretçilerini bekliyor.

Miray Termal Otel Hakkında

İstanbul ve Bursa'dan her gün yapılan deniz otobüsü seferleri ile en kolay ulaşım imkanına sahip olması özelliği ile öne çıkan Miray Termal, çam ağaçlarının muhteşem havası, Marmara Denizi'nin en temiz berrak hali ve şifaya vesile kaplıca suyun ile ziyaretçilerini karşılıyor.

Özellikleriyle Miray Termal

33 oda bulunduğu Miray Termal'de 1+1 ve  2+1 aile odası misafirlerin konforuna hitap edecek şekilde özel olarak dizayn edilmiş durumdadır.

Odaların tamamı deniz-havuz-tabiat ya da havuz-tabiat manzaralıdır ve odaların tamamında; balkon, LCD TV, klima, saç kurutma, dahili telefon ve buzdolabı bulunmaktadır ve tüm banyolarda bulunan duşlarda 24 saat termal sudan faydalanabilme imkanı mevcuttur.

Deniziyle, Termaliyle, Tabiatıyla Muhteşem Bir Tatil

Açık halk plajına 50 metre mesafede konumlanmış olan Miray Termal Otel'de Deniziyle, Termaliyle, Tabiatıyla unutamayacağınız bir tatil Karşıyaka Mahallesi, Kurtuluş Cd. No:112, 77500 Armutlu/Yalova'da sizi bekliyor.

Detaylı bilgi edinmek için tıklayınız

Etiketler: miray termal
Okunma Sayısı: 1691
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı