"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

6 ilde 21 şüpheli gözaltına alındı

10 Kasım 2015, Salı 12:39
Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı, sabah saatlerinde 6 ilde gerçekleşen polis baskınlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Açıklama şöyle:

"Eskişehir il merkezli olmak üzere İstanbul, Diyarbakır, Kayseri, Bursa ve Tokat illerinde 10.11.2015 tarihinde Fetullahçı Terör Örgütü/PDY yapılanmasına ilişkin yürütülen adli soruşturmaya yönelik kamuoyunu doğru bilgilendirmek için aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Fetullahçı Terör Örgütü/PDY’nin Eskişehir'deki yapılanmasına yönelik silahlı terör örgütü kurmak, silahlı terör örgütü yönetmek, silahlı terör örgütüne üye olmak, silahlı terör örgütüne yardım etmek, silahlı terör örgütünün faaliyeti kapsamında özel belgede sahtecilik, güveni kötüye kullanma, dernekler kanununa muhalefet ve yardım toplama kanuna muhalefet etmek suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında, Eskişehir il imamı, Eskişehir il imam yardımcısı, eyalet ve bölge imamları ve bu kişilerle örgüt kapsamında bağlantısı tespit edilen toplam 21 şüpheli gözaltına alınmış, ilgili hakim kararları uyarınca şüphelilerin konut, iş yeri, araç ve üzerilerinde arama ve el koyma işlemleri yapılmış, Şüphelilerin ifade ve savunmalarının alınması işlemlerine başlanılmıştır.

Soruşturmaya Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından devam edilmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Okunma Sayısı: 3259
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İLHAN

    11.11.2015 00:50:31

    YAHUDİ CESARET ÖDÜLÜ nü haketmenin yolu nerden geçiyor anlayabildiniz mii.?

  • Tolstoy

    10.11.2015 20:09:38

    Yazık bu ülkeye

  • Toygar

    10.11.2015 13:08:31

    Tutuklananları tahmin etmek zor değil. Biri Eskişehir imamıymış zaten. Bu imam dediğin de, başında kovuk olmayan, kimseye zararı dokunmayan, hizmetinde koşuşturan, kendisini suçlu gösterenlerin geleceği kararmasın diye onların evladına iman kur'an dersi veren, başkalarının evladına kendi evladından bile fazla zaman ayıran, millet ve memleket imansız kalmasın diye uykusuz kalıp, yorulan ve sadece Allah rızasının gözeten adamlardır! Silahla, terörle ne işleri olsun ki! Bunu böyle göstererek bir yerlere göz kırpanlar utansın! Yatacak yerleri YOK!

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı