"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ağrı Valiliği'nden şehit açıklaması

07 Ağustos 2015, Cuma 16:01
Ağrı Valiliği, Doğubayazıt ilçesi Çetenli köyü Somkaya mevkiinde şehit düşen uzman çavuşla ilgili açıklama yaptı.

Valilik açıklamasında olay şöyle aktarıldı: "07.08.2015 günü saat 11.30 sularında İlimiz Doğubayazıt İlçesi Çetenli Köyü Somkaya mevkiinde bölücü terör örgütü mensuplarınca yoldan geçen araçların önü kesilmiş ve ateşe verilmiştir. Olaya müdahale etmek üzere olay mahalline gitmekte olan Patnos Komando Alay’ına bağlı TİM’e teröristler tarafından ateş açılmış ve 1 uzman çavuşumuz şehit olmuştur. Ayrıca teröristlerin açtığı ateş sırasında İran uyruklu bir otobüs muavini hayatını kaybetmiş, 3 İran uyruklu şahıs da yaralanmıştır. Güvenlik güçlerimizce teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatılmıştır."

Okunma Sayısı: 3197
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı