"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Akit GYY'si Kadir Demirel'i damadı öldürdü: Kadir Demirel kimdir?

30 Mayıs 2017, Salı 10:00
Yeni Akit Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel, Pazartesi akşam saatlerinde kızı ile damadını barıştırmak için gittiği Başakşehir’deki evde damadı tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Cemil Yavuz Karanfil, araya giren eşini de yaralayarak kaçtı. Olayla ilgili soruşturma sürerken damat Cemil Yavuz Karanfil’in polise giderek teslim olduğu öğrenildi. Demirel'in, bugün ikindi namazına müteakip Fatih Camii’nde cenaze namazı kılınacak.

Akit gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel’in kızı Esma Karanfil (31), şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşi Cemil Yavuz Karanfil’le mahkemelik olmuştu.

Zaman zaman eşinden şiddet gören Esma Karanfil, babasını arayarak yardım istedi. Bunun üzerine Kadir Demirel, Pazartesi akşamı kızı ve damadını barıştırmak için yaşadıkları İstanbul Başakşehir 4. Etap’taki evlerine gitti. Demirel, kızını ve damadını ikna etmeye çalışırken tartışma büyüdü. Cemil Yavuz Karanfil, 56 yaşındaki kayınpederi Kadir Demirel’i karın boşluğundan bıçakladı. Sonrasında özel bir hastaneye kaldırılan Kadir Demirel tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

EŞİNİ 3 YERİNDEN BIÇAKLADI

Cemil Karanfil, araya girmeye çalışan eşi Esma’yı da 3 yerinden bıçaklayarak kaçtı. Apartmandakilerin ihbarı üzerine eve gelen sağlık ekipleri Kadir Demirel’in öldüğünü belirledi. Ağır yaralanan Esma Karanfil’in ise tedavisine devam ediliyor.

DAMAT TESLİM OLDU

Damat Cemil Yavuz Karanfil, olayın ardından polise giderek teslim oldu.

Bu arada haberin duyulmasının ardından Kadir Demirel'in eşi Gülseren, oğlu Fatih Demirel, diğer kızı Sümeyye Urhan ile yakınları ve Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu'nun da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi olay yerine gitti.

Olayın gerçekleştiği evin bulunduğu siteye gazetecilerin girişine izin verilmedi.

Kadir Demirel'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alındı

Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'in cenazesi otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumundan alındı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla alınan Demirel'in cenazesi gasilhaneye götürüldü. Başakşehir'deki evinde damadı tarafından bıçaklanarak öldürülen Demirel'in cenazesi bugün, Fatih Camiinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. 

KADİR DEMİREL KİMDİR?

1961 yılında Niğde’de doğdu. İlkokulu Kayseri’nin Yeşilhisar kazasında, İmam-Hatip Lisesini Niğde’de, üniversiteyi de Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde okudu. Fakültedeyken Milli Gazete’de işe başladı. 5 yılı aşkın bir süre Milli Gazete’de çalıştıktan sonra Sabah’a geçti ve oradan askere gitti.

Askerlik dönüşü Zaman Gazetesi’nde işe başladı. Orada politika editörlüğü, Avrupa yayın sorumluluğu, Orta Asya Türk Cumhuriyetleri ve gazetelerinin yayımlanmasında öncülük etti; 1998 yılında Moskova Zaman’da Genel Yayın Yönetmenliği yaptı. Demirel, Akit'den önce Yeni Şafak'ta da bir müddet çalıştı.

Merhuma Allah’tan rahmet, sevenlerine sabır niyaz ediyoruz.

Etiketler: kadir demirel
Okunma Sayısı: 3295
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı