"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Aylan bebek hukuken de öldü

04 Mart 2016, Cuma 11:28
Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahile vuran minik cesediyle uluslararası alanda geniş yankı uyandıran Aylan Kurdi ve teknedeki 4 kişinin ölmesine ilişkin yargılanan 2 Suriye uyruklu sanık, üçüncü duruşma için adliyeye getirildi.

Bodrum'da, Suriyeli Aylan Kurdi bebek, ağabeyi ve annesinin de aralarında bulunduğu 5 kişinin öldüğü mülteci faciayla ilgili Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutkulu yargılanan Suriyeli Muwafaka Alabash (36) ve Asem Alfrhad (35), 'göçmen kaçakçılığı' suçundan, temyiz yolu açık olmak üzere 4'er yıl 2'şer ay hapis cezasına çarptırıldı.

Mahkeme heyeti, 'bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne sebep olmak' suçundan ise her iki sanığında beraatlerine karar verdi.

DHA

Etiketler: aylan kurdi
Okunma Sayısı: 2350
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı