"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Beka sorunu bitti mi?

18 Mayıs 2019, Cumartesi 00:42
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde danışmanlığını da yapan Karar yazarı Akif Beki Cumhur İttifakı içerisinde yer alanların PKK lideri Abdullah Öcalan hakkında yaptığı açıklamalar ve hayata yeniden geçen uygulamaları değerlendirirken, “Bekamıza zeval getirecek şeyler olsa Cumhur İttifakı, bunlara tevessül eder miydi hiç?” ifadesini kullandı.

PKK lideri Öcalan’ın avukatları aracılığıyla açıklama yapmasını, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Öcalan için “Bence avukatlarıyla görüşsün” demesini, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün “Öcalan’ın görüşme yasağına ilişkin kararları kaldırıldı” ifadesini ve son olarak Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu üyesi Burhanettin Duran’ın sehven söylediği “Sayın Öcalan” sözlerini değerlendiren Akif Beki, “Geriye, HDP’nin yeniden yasal bir siyasi parti olarak görüldüğünün teyidi ve meşru muhatap muamelesiyle gönlünün alınması kalıyor” tespitini yaptı. Beki, “Beka sorunu da fani miymiş!” başlığıyla Karar’da yayımlanan yazısında, “Bekamıza zeval getirecek şeyler olsa Cumhur İttifakı, bunlara tevessül eder miydi hiç?” ifadelerini kullandı. 

Etiketler: akif beki
Okunma Sayısı: 3532
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı