"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Belediye başkanı bisikletle teftişe çıktı, hem de Türkiye'de

05 Mayıs 2015, Salı 10:09
Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Adıyaman sokaklarında bisikletli teftişte bulundu.

Teftiş sırasında kameraya alınan Başkan Kutlu halkın takdirini kazandı.

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, bisikletli teftişi sırasında gizlice çekilen fotoğraflarda otobüs durağına park eden bir aracın sileceklerini uyarmak için kaldırdığı görülüyor.

Kutlu, daha önce de toplu taşımada yaşanan aksaklıkları görmek için otobüs şoförlüğü yapmış, şehirde bir kaç kez servise çıkmıştı.

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, dün Adıyaman sokaklarını bisikletiyle dolaştı. Sıradışı siyasetçi Kutlu'nun bu halini gören bir vatandaş bunu sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan paylaştı.

Fotoğraflarda kaldırımı işgal eden araçların sileceklerini kaldırdığı görülen F. Hüsrev Kutlu'nun bu hareketi Adıyaman halkından takdir topladı.

Okunma Sayısı: 1627
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı