"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bilal Erdoğan imam hatip müdürlerini topladı

17 Nisan 2015, Cuma 16:04
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, imam hatip okul müdürlerini Diyarbakır’da topladı.

Kız kardeşi Sümeyye Erdoğan'la birlikte yönetiminde olduğu Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı’nın (TÜRGEV) bölgedeki faaliyetlerini inceleyen Erdoğan, okul müdürleriyle de durum değerlendirmesi yaptı.

Bilal Erdoğan, sabah saatlerinden Diyarbakır’a geldi. Üst düzey güvenlik tedbirleri arasında şehre gelen Erdoğan’a Vali Yardımcısı Mehmet Demir eşlik etti. Korumalar eşliğide Ulu Cami’ye giden Erdoğan, Dicle Üniversitesi’ni ziyaret ettikten sonra toplantının yapılacağı otele geçti. Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç ve AKP Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar’ın da katıldığı toplantıya bütün imam hatip müdürleri eksiksiz iştirak etti. Basına kapalı gerçekleşen toplantının ardından herhangi bir açıklama yapılmadı. 

Okunma Sayısı: 1450
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı