"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bir üniversiteye daha kayyım atandı

23 Haziran 2016, Perşembe 14:54
Melikşah Üniversitesinin bağlı olduğu vakfa kayyım atandı.

Kayseri'de Melikşah Vakıf Üniversitesi'nin bağlı bulunduğu Burç Eğitim ve Sağlık Vakfına Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından atanan ve 3 kişiden oluşan kayyum heyeti göreve başladı. 

Mahkemenin atadığı görme engelli Avukat Mehmet Çatlı, Bankacı Ramazan Erikli, Mali müşavir Mustafa Karakaya’dan oluşan 3 kişilik heyet, saat 15.00 sıralarında vakfın Kocasinan İlçesi Salih Avgunpaşa Mahallesi'ndeki Tegin Plaza'nın 6'ncı katına polisler nezaretinde giderek, görevi devraldı.

DHA

Okunma Sayısı: 2583
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • CESUR ADAM

    23.6.2016 22:50:55

    Bu kayyum atamaları şimdiye kadar yapılmayıp hele hele birinin NE İSTEDİLERSE VERDİM diyerek yaptıkları haksızlık,yanlışlar ve yolsuzluklarını deşifre edilmesi ile başlaması manidar.Demek ki ülke de keyfilik,beceriksizlik ve KAZ GELECEK YERDEN TAVUK esirgemeyenlerin olduğu anlaşılmaz mı.Hoş YAHUDİ CESARET ÖDÜLÜ alıp sonra İSLAM KAHRAMANLIĞINA SPYUNAN YALANCI PEHLİVAN ın cirit attığı devirdeyiz.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı