"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Çevik: Güvenlik toplantıları bombaları durdurmuyor

20 Aralık 2016, Salı
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İlnur Çevik, “Güvenlik toplantıları güzel, bakanların olay mahallerine koşuşturmaları güzel ama PKK bombalarını durdurmada yeterli olmaktan uzak” dedi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İlnur Çevik, meydana gelen terör saldırılarıyla ilgili olarak “Güvenlik toplantıları güzel, bakanların olay mahallerine koşuşturmaları ve her yerde boy göstermeleri ve dokunaklı konuşmaları da güzel, ama PKK bombalarını durdurmada yeterli olmaktan uzak. Daha bir toplantının basın açıklaması yapılamadan ikinci bir olay yaşanıyor” görüşünü savundu.

Bu yangınları çıkaran gizli eller kim?

Çevik’in Yeni Birlik’te ‘PKK ile her yerde savaş başlatılmalı’ başlığıyla yayımlanan yazısında Türkiye’de yaşanan olayların arkasında farklı güçler olduğuna dikkat çekti ve “Oradan oraya koşturup yangın söndüreceğimize bu yangınları çıkaran elleri kendi yuvalarında cezalandırsak, çalışamaz hale getirsek daha iyi değil mi?” dedi. 

Etiketler: ilnur çevik
Okunma Sayısı: 1897
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı