"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Diyanet, müftülüklere demirbaş olarak Risale-i Nur gönderecek

20 Şubat 2016, Cumartesi 10:00
Risale-i Nur'a 666 gündür uygulanan bandrol engelinin kaldırılmasının ardından, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın da kendi neşriyatından yayınladığı eserleri müftülüklere demirbaş olarak gönderileceği öğrenildi.

Müftülüklere gönderileceği öğrenilen Basılı Yayınlar Dair Başkanı Abdurrahman Akbaş imzalı yazıda şu ifadeler yer aldı:

Başkanlığımızca ücretsiz dağıtılmak üzere basımı gerçekleştirilen "Mesnevi-i Nuriye", "İhlas Risalesi" ve "Uhuvvet Risalesi" adlı eserlerin ilgi olur gereği il müftülüklerine dağıtımına başlanmıştır. 

Bu nedenle, İl Müftülüğünüze "Mesnevi-i Nuriye" adlı eserden 5'er "İhlas Risalesi" ve "Uhuvvet Risalesi" adlı eserlerden 10'ar adet, İlçe Müftülüklerinize ise "Mesnev-i Nuriye", 1'er "İhlas Risalesi" ve "Uhuvvet Risalesi" adlı eserlerden 5'er adet demirbaş defterine kaydedilmek üzere gönderilmiştir. 

Bilgilerinizi rica ederim.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 5658
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Said Yüksekdağ

    20.2.2016 19:32:10

    Tebrik ediyoruz..

  • Nadir Hatipoğlu

    20.2.2016 13:52:37

    Diyanet teşkilatındaki bu hizmete vesile olanlardan Allah ebeden razı olsun. İnşaallah bu adım milletimizin ve bilhassa diyanet camiasının Üstad ve Risale-i Nurlar hakkındaki varsa önyargılarını ortadan kaldırır ve milletimizin bu hakikatleri yakından tanımasına vesile olur.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı