"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Diyarbakır Barosu'ndan ilk açıklama

28 Kasım 2015, Cumartesi 13:22
Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi'nin vurularak öldürülmesinin ardından baronun Twitter hesabından paylaşılan mesajda Elçi'nin bir suikasta kurban gittiği öne sürüldü.

Baro'nun @Diyarbakirbaro hesabından paylaşılan mesaj şöyle:

BARO BAŞKANLARI DİYARBAKIR'A GİDİYOR

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin öldürülmesi üzerine, tüm baro başkanlarını Diyarbakır'a çağırdı. 

Kendisi de TBB Yönetim Kurulu ile birlikte Diyarbakır'a yola çıkan Feyzioğlu, "Bu alçak saldırı, sadece kardeşimiz Tahir'e değil, tüm Türkiye'ye yapıldı" dedi. 

"BİRLİĞİMİZİ BOZAMAYACAKLAR..."

Saldırının arkasında kimin olduğunu bilmediklerini, ancak hedefin Türkiye'nin birliği olduğunu söyleyen Feyzioğlu, şöyle konuştu:

"Bu saldırının arkasında kim vardır bunu bilmiyoruz. Ama hedef birliğimiz, kardeşliğimizdir. 

O yüzden bugün hepimiz tek vücut olarak bu alçak saldırı karşısında saf tutmak zorundayız. Bu amaçla, derhal ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımız Diyarbakır'a gidiyoruz.

Bütün baro başkanlarımıza da çağrı çıkardık. Onlar da gelecekler. 

Hem kardeşimizi defnedeceğiz, hem de tüm dünyaya biriz beraberiz bizi adalet mücadelesinden hiç kimse çeviremez diyeceğiz. "

Okunma Sayısı: 1310
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı