"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Egemen Bağış'ı Yüce Divan öncesi telaş sardı

03 Ocak 2015, Cumartesi 19:22
Adları yolsuzluk ve rüşvet iddiaları ile anılan 4 bakandan birisi olan Egemen Bağış'ı bir telaş sardı.

Bağış, yaklaşan Soruşturma Komisyonu oylaması öncesi resmi twitter hesabından dikkat çeken paylaşımlarda bulunuyor.  

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu soruşturması kapsamında hakkındaki suçlamalardan dolayı iki gün sonra Meclis Soruşturma Komisyonu’nda Yüce Divan’a gönderilip gönderilmeyeceği oylanacak dört eski bakandan Egemen Bağış, Twitter’da dikkat çeken paylaşımlar yapıyor.

Bağış, ekseriyetle 'Yüce Divan'ın 4 bakana kurulan bir 'tuzak' olduğunu savunan köşe yazılarını rt ediyor. Ancak eski bakan Bağış, son olarak dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Bağış, TRT ’de yayınlanan bir dizinin hesabından atılan ‘Allah bizi imtihan ediyor yavrum; sabır, biraz sabır…’ tweet’ini paylaştı.

‘İmtihan’ tweetini kendisiyle özdeşleştirdiği varsayılan Bağış, gazetelerden 4 bakan lehine Yüce Divan karşıtı yazıları paylaşmayı da sürdürmeye devam ediyor.

shaber

Okunma Sayısı: 1423
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • R.Kalyoncu

    3.1.2015 22:01:10

    Bu Bakanların etrafında, büyük çapta yolsuzluk ve rüşvet döndüğü, sıradan bir iddia değil ap açık ortada. Bu durumda karar verme yetkisi millet adına görev yapan yargı aittir. İktidar yanlılarının işi ört bas etmeye çalışması boşunadır. Mızrak, çuvala sığacak durumdan çıkmıştır.. Ve lakin, keşke, bu yolsuzluk karşıtı yayın politikamızı, geçmişte kamu bankalarına vadesi geçmiş borcu olan bir sayın vekilin, o Bankalardan sorumlu Devlet Bakanı olarak atandığında da gösterebilseydik. Şimdilerde daha inandırıcı olurduk..

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı