"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ehliyet sınavına başkasının yerine giren 8 kişi yakalandı

23 Mart 2015, Pazartesi 12:53
Gaziantep'te 'Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Sınavı'na başkasının yerine giren ve joker diye tabir edilen 8 kişi yakalandı.

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 'Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Sınavı Gaziantep'te 35 okulda gerçekleştirildi. Sınavla ilgili tedbir alan Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Şehitkamil ve Şahinbey ilçe emniyet müdürlüklerinin sorumluluk alanında bulunan 5 okulda başkasının yerine sınava giren 8 şüpheli şahsı yakaladı. Gözaltına alınan şüpheliler gözaltılarının tamamlanmasının ardından 'başkasının kimlik bilgilerini kullanarak sınava girme ve evrakta sahtecilik' suçlarından adliyeye sevk edildi.

Okunma Sayısı: 1279
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı