"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ekrem Dumanlı adliyede

18 Aralık 2014, Perşembe 07:54
Özgür basını hedef alan 14 Aralık operasyonunda 4 gündür gözaltında tutulan Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı, adliyeye getirildi.

Eyüp Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Ekrem Dumanlı, buradaki işlemlerinin ardından çevik kuvvet aracıyla Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi.

Okunma Sayısı: 2052
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • refik

    18.12.2014 11:44:57

    Ekrem Bey savcılıkta üç maymunu oynamış. Gülen'in talimatları ile hareket edilmezmiş. Peki soru Hidayet Karaca telefondan Gülen'e Tek Türkiye dizisinde ne işleneceğini bile sorup, izin istiyorsa, uygun bulursa senaryoya ekliyorlarsa sen neden bahsediyorsun Dumanlı? Yani hepiniz teknik takibe takılmışsınız, konuşmalarınız savcılığın, devletin elinde... Sen üç maymunu oynasan ne yazacak deliller ortada iken. Zaten hep aynı numara "kim paralelse Allah onun belasını versin, binde birini tanımam bile" laf-ı güzafları. Sonra devlet soruşturma yapınca adliyelerin önünde yatmalar, şovlar vs. vs. Suçluyu cinayet yerinde düşürdüğü deliller ele veriyor.

  • Hamidi

    18.12.2014 10:27:24

    Yeni Asya'nın her dönemde olduğu gibi adaletin, özgürlüklerin yanında olması hasebiyle alkışlıyoruz. Değiştirdikleri abonelik sistemi ile Allahın izniyle çok daha fazla okura ulaşılacaktır. Bu konuya Nur şakirtleri de iştigal etmeli ve hakikatin yayılmasına ortak olmalıdırlar.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı