"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan'dan önemli açıklamalar

07 Haziran 2016, Salı 12:30
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vezneciler'deki terör saldırısında yaralananları ziyaret etmek üzere Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Terör saldırısını lanetliyoruz' açıklamasında bulundu. Teröristlere karşı mücadelenin sonuna kadar yılmadan devam edileceğini belirten Erdoğan, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan ikisinin yoğun bakımda olduğunu açıkladı.

Erdoğan'ı, hastaneye gelişinde, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Başhekim Doç. Dr. Savaş Öztürk, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ile diğer yetkililer karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastanede tedavi gören yaralıları ziyaret edip, yetkililerden bilgi alacak.

Erdoğan, İçişleri Bakanı Ala'dan bilgi aldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Vezneciler'de, polislerin ve vatandaşların vefat etmesine yol açan terör saldırısıyla ilgili İçişleri Bakanı Efkan Ala'yı telefonla arayarak, bilgi aldı. 

AA

Okunma Sayısı: 2550
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı