"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Fransız Konsolosluğu'nda şüpheli çanta paniği

08 Ocak 2015, Perşembe 16:28
Fransız Konsolosluğu'nun arka duvarında unutulan şüpheli çanta, çevrede paniğe neden oldu. Polisin incelemelerinin ardından çantadan kıyafet çıktı.

Olay, Beyoğlu'ndaki Fransız Konsolosluğu’nun arkasındaki Utarit Sokak’ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre; çevredeki vatandaşlar konsolosluğun arkasındaki duvar dibinde şüpheli siyah bir sırt çantası fark etti. İhbar üzerine olay yerine gelen ve çantayı inceleyerek çevrede güvenlik önlemi alıp vatandaşları uzaklaştıran polis, sokağı yaya ve araç trafiğine kapattı. Daha sonra olay yerine gelen inceleme ekipleri, çantayı fünye ile patlatarak etkisiz hale getirdi. Patlatılan çantadan kıyafet çıktığı görüldü.

Öte yandan, polis ekipleri şüpheli çanta nedeniyle yaya ve araç trafiğine kapattığı sokağı yeniden açtı.

Okunma Sayısı: 1087
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı