"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

FSM Köprüsü'ndeki çalışma başladı

18 Ekim 2014, Cumartesi 00:09
"Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprülerinin Büyük Onarım ve Yapısal Takviyesi" çalışmaları kapsamında FSM Köprüsü'ndeki "kedi yolları"nın imal edilmesi için 15 Aralık'a kadar sürecek Asya-Avrupa yönü sağ şeritteki çalışmalar başladı.

 Karayolları Genel Müdürlüğü I. Bölge Müdürlüğü tarafından kontrolü yapılan ve yüklenici firmaca yapımı devam eden "Boğaziçi ve FSM Köprülerinin Büyük Onarım ve Yapısal Takviyesi" çalışmaları kapsamında FSM Köprüsü'ndeki kedi yollarının imal edilmesine başlandı. 

Akşam saatlerinde köprüye gelen ekipler, çalışmanın yapılacağı şeridi trafiğe kapattı. Ekipler, ardından düzenleme çalışmasına geçti.

Söz konusu şeritteki çalışma, 15 Aralık'a kadar devam edecek. 

Avrupa-Asya yönü sağ şeritteki çalışma ise 16 Aralık ile 30 Ocak arasında yapılacak. Çalışmalar boyunca diğer şeritler araç trafiğine açık olacak.

Etiketler: fsm, köprü, tamir, bakım
Okunma Sayısı: 1031
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı