"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gençler sabah namazının ardından Suriye'deki vahşeti kınadı

15 Mart 2015, Pazar 09:21
"Gençler Suriye Devriminin 5. yılında sabah namazında camilerde buluşuyor" programı yapan gazeteci Adem Özköse ve arkadaşları namazın ardından Suriye'de yaşanan olayları kınadı.

Sabah namazını Mihrimah Sultan Camisi'nde kılan grup, namaz sonrası cami önünde "Direnen Suriye Halkının Yanındayız" yazılı pankart açarak tekbir ve salavatlar getirdi.

Gazeteci Adem Özköse topluluğa hitaben yaptığı konuşmada Suriye'deki devrimin 5. yılını doldurduğunu belirterek "Baas Diktartörü Esed hiç durmadı ama Suriye halkı da asla teslim olmadı. Aliye İzzetbegoviç diyor ki 'tarihe hükmeden veren Rabbimizdir' diyor" dedi. 

Özköse, "Bizim görevimiz, zalimlere karşı, Nemrutlara karşı, Beşar Esed gibi zalimlere karşı mücadele etmektir. Şunu unutmayalım, bizim sınırlarımız, bu coğrafyanın sınırları, asla Misak-ı Milli sınırlarından ibaret değildir. Bizim sınırlarımız medeniyetimizin, inancımızın sınırları kadardır. Suriye'de Esed'e karşı mücadele eden kardeşlerimize sonuna kadar destek veriyoruz elimizden geldiği kadar" diye konuştu.

Edilen duaların ardından grup bir süre tekbir getirdikten sonra eylemini sonlandırdı.

AA

Okunma Sayısı: 1327
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı