"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Güngören’de trafo patladı, okullarda elektrik kesildi

01 Kasım 2015, Pazar 13:17
Güngören'deki sabah saatlerinde bir trafo merkezinde küçük çapta patlama meydana geldi.

Patlama sonrasında birçok mahalleye elektrik verilemedi. Patlamanın yaşandığı trafoya giden CHP milletvekili Eren Erdem, kesintinin giderilmesi için yapılan çalışmaları izledi. Erdem, “Kimse merak etmesin arıza giderilene kadar buradayız.” dedi.

Güngören Sanayi Mahallesi Gündoğdu İlkokulu bahçesinde bulunan trafoda vatandaşların oy kullandığı sırada küçük çapta elektrik patlaması yaşandı. Patlama sonrasında birçok mahallede ve oy kullanılan okullarda elektrik kesintisi yaşandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş'de (BEDAŞ) görevlileri arıza gidermek için çalışma başlattı.

Etiketler: güngören, trafo, bedaş
Okunma Sayısı: 2132
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı