"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hakan Şükür'ün babası adliyeye sevk edildi

13 Ağustos 2016, Cumartesi 14:38
Adapazarı'nda dün cuma namazına gittiği camide gözaltına alınan Selmet Şükür şeker hastalığı nedeniyle rahatsızlanınca geceyi hastanede geçirdi ve bugün emniyette işlemlerin ardından öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ'ye finansal destek sağladıkları iddiasıyla Hakan Şükür ile Sakarya'da müteahhitlik yapan babası Selmet Şükür hakkında önceki gün gözaltı kararı verdi. Polis, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Hakan Şükür ile babası Selmet Şükür'e ait Adapazarı ve İstanbul'da bulunan evlerde arama yaptı. Selmet Şükür yapılan aramalara rağmen bulunamadı. Savcılık bunun üzerine, Hakan Şükür ile Selmet Şükür hakkında yakalama kararı aldı.

Hakan Şükür ve Selmet Şükür'ün FETÖ'ye finansal destek sağladıklarını belirlemesi üzerine savcılığın başvurusunu inceleyen Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, Hakan Şükür ve babası Selmet Şükür'ün mal varlığına el konulması kararı verdi.

CUMA NAMAZINDA GÖZALTINA ALINDI

Selmet Şükür'ün dün Adapazarı Salko Camii'nde Cuma namazı kıldığını görenler polisi aradı. Caminin önüne giden polis ekibi Selmet Şükür'ü gözaltına alarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Şekerinin yükselmesi nedeniyle rahatsızlanan Selmet Şükür, gece Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sabaha kadar hastanede tedavi gören Selmet Şükür daha sonra Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. İfadesi alınamayan Selmet Şükür öğle saatlerinde sivil polisler eşliğinde kelepçesiz olarak Sakarya Adliyesi'ne götürüldü.

DHA

Okunma Sayısı: 1607
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ali Tam

    13.8.2016 17:48:44

    Basliga bakiyorum Hakan Sükür'ün babasi olma sucuyla mi tutuklaniyor bu zat? Kendisinin suclu oldugunu düsünmedigi her halinden belli. 1. Baba kimseden kacmiyor 2. Herkesin gözü önünde Cuma namazi kilmaya geliyor 3. Oglunun mali mülkü varsa baba mi suclu? 4. Cuma namazini kilan birinin herkesin önünde alanen namaz kilmasini Cum'a cemaatinden kim suc addebiliyor da polise ihbar ediyor. 5. Kilise icinde bile kimse tutuklanmiyor!!! Hristiyanlar kadar ibadethanelerin dokunulmazlik alanlari olabilecegi düsünce ve vicdanina sahip olamamak mi sözkonusudur? Bu olanlar adaletin neresine uygun ki ZULÜM denmesin?. Sucun sahsiligi düsturuna dönün yoksa masumlari da haydut, terörist yapar tamamen zivanadan cikarsiniz.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı