"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hakkari'de zırhlı araca saldırı düzenlendi

21 Haziran 2016, Salı 13:05
Hakkari'de dün PKK'lı teröristler tarafından yol emniyet ve kontrol devriyesi yapan zırhlı araca yönelik el yapımı patlayıcı ile saldırı düzenlendi. Yapılan saldırı sonrasında 1 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklama şöyle; "Hakkari’de, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce, yol emniyet ve kontrol devriyesi icra eden zırhlı araca yönelik el yapımı patlayıcı ile yapılan saldırıda, 1 terörist (1 adet el bombası ve 1 adet Yaesu el telsizi ile birlikte) etkisiz hale getirilmiş, bölgede yapılan aramada tespit edilen dört el yapımı patlayıcı imha edilmiştir" denildi.

DHA

Etiketler: hakkari, eyp
Okunma Sayısı: 1323
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı