"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Herkes bildiğini okudu, sonuç ortada

30 Haziran 2019, Pazar 17:38
Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, 23 Haziran’daki İstanbul seçimine yönelik AKP’nin 3 siyaset tarzını yazdı.

AKP’ye oy vermeye mecbur muyuz?

Dilipak: AKP son kavşakta

Kendisinin durduğu yeri “En az itibar gören, hatta bazıları tarafında yanlış anlaşılan, hoş karşılanmayan duruş” olarak tanımlayan Dilipak, “Seçim havası dağılınca umarım birileri aklını başına toplar’ dedim, ama sonuç ortada” ifadesini kullandı.

Dilipak’ın “3 tarzı siyaset” başlığıyla yayımlanan yazısının bir bölümü şöyle; “Ben ‘içimize bakalım’ dedim. “Allah’ın kolaylaştırdığından daha kolay, zorlaştırdığından daha zor bir iş yoktur” dedim. “Eğer biz Allah’ın ipine sarılırsak kuyudaki Yusuf’u Mısır’a sultan eden Allah bizi yeryüzünün varisi kılmak ister” dedim. Değilse Allah da bizim ipimizi bırakır ve o kendilerine benzediğimiz, sessiz kaldığımız, işbirliği yaptığımız “zalimleri başımıza musallat eder” dedim. Allah cahil ve zalimlere yardım etmez, “Zalimlere yardım etmeyin, sonra ateş size de dokunur” denmedi mi! Dedim de dedim. Ben kendi bildiğimi okudum, herkes de kendi bildiğini okudu. Bu dünyada yapıp yapmadıklarımızı, söyleyip söylemediklerimizi gören, duyan, bilen, hüküm sahibi bir Allah var.”

Etiketler: dilipak
Okunma Sayısı: 3640
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Abdülhalim ASA

    1.7.2019 10:55:19

    Biz bu hakikat gözlüğünü 82 de olduğu gibi bu günde 2013 ten bugüne 5 yıldır 6 yıldır hatakar söylemlerine devam eden insanlardan daha önce olayları sentezleyen, aydınlatıcı müspet haberciliğin yegane temsilcisi (ve bu alanda büyük gazeteler içinde tek olduğunu söyleyebilirim) olan Yeni Asya gazetesini takip etmekten gurur duyuyoruz, nacizane tavsiyem bu mecrayı eleştirel bakmaktan öte samimi bir şekilde takip edin yazarlarımızı takip edin, bizleri takip edin, biz sizleri gerçekten seviyoruz, kimseye hakaretimiz yok açın bakın genellemeler dışında kimsenin şahsında ağır bir eleştiri dahi görmezsiniz, Sizleri Allah’a emanet ederek Selam diyoruz...

  • Abdülhalim ASA

    1.7.2019 10:55:10

    Gazete bu müspet dili kullanırken, halk tabakasındaki erdemli kişilerde irtibatta olduğu Ak Partili kardeşlerimize durumu hal dili ile anlatmaya gayret ettiler (elbette dozajını aşan kişiler olmuştur, lakin bunlar bilerek ve alenen yapılan değil şahsa özgü küçük hatalardır) Ancak biz bu müspet tavrı devam ettirip kimseyi kırmayıp kim Allah diyor öyleyse kardeşimizdir yaklaşımımza karşı aynı gazetede ve partiye yakın gazetelerde bizlerle ilgili bu gazeteye ve risalelere gönül veren samimi dostlarınız olan (çünkü biz doğruyu görmenizi istiyoruz) bizlere karşı öyle mülahazalar edildiki, insanın bunları söylemeye dili varmıyor,

  • Abdülhalim ASA

    1.7.2019 10:54:18

    Değerli Dilipak bu mesajı büyük ihtimal görmezsiniz, gazetemizi takip ettiğinizi düşünmüyorum, ama bu yorum burada kalsınki bizim hakikaten sizler hakkında samimane davrandığımızı ve sizin cenahın bize olan bakışını belki aklı selim ve kalbi dalalete saplanmamış yürekler hakikati görebilir umuduyla yazıyorum... yaklaşık 1,5 yıldır bu söylemlerinizi dozajını arttırarak yayımlamaya parti gazetesi konumunda olduğunu düşündüğümüz akit te dile getiriyorsunuz. Biz meşrebimiz itibariyle inandığımız Allah’ın c.c. lütfu keremiyle kardeş görüyoruz, bu minvalde yaklaşık 5-6 yıldır Yeni Asya gazetesi sizlere müspet manada uyarılarda, değerli yönlendirmelerde bulundu ki gidilen yol yanlış diye defaatle gazete yazarlarımız kırmadan dökmeden hakaret etmeden fikir beyan ettiler.

  • Mete

    1.7.2019 09:19:02

    Maalesef Herşeyi anladığınızda iş işten geçmiş olacak. Allahu alem.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı