"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İlçe jandarma komutanlığına saldırı

10 Haziran 2016, Cuma 22:06
Tunceli'nin Ovacık ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından İlçe Jandarma Komutanlığı binasına roket ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

Tunceli'de Ovacık İlçe merkezine giren terör örgütü PKK mensubu bir grup, gasp ettikleri araçla saat 20.00 sıralarında Kandolar Mahallesi’nde bulanan İlçe Jandarma Komutanlığı’nın yakınına geldi. Araçtan inen teröristler, karakola roket ve uzun namlulu silahlarla ateş açtı. PKK’lıların nöbetçi kulübesine attığı iki roket duvara isabet etti. Güvenlik güçlerinin de karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. 

Yaklaşık 5 dakika süren çatışmanın ardından teröristler geldikleri araçla, Munzur Vadisi bölgesine doğru kaçtı. 

Can kaybının yaşanmadığı çatışmanın ardından kaçan PKK’lıların etkisiz hale getirilmesi için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

DHA

Etiketler: tunceli, ovacık
Okunma Sayısı: 4791
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı