"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

IŞİD'e katılmaya giden 14 kişi yakalandı

27 Aralık 2015, Pazar 13:16
Kilis'in Elbeyli İlçesi'nde, polis tarafından düzenlenen operasyonda IŞİD saflarına katılmak üzere Suriye'ye gitmeye çalışan 5'i çocuk 14 kişi yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3'ü tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ve Elbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, beraberinde eş ve çocukları ile bazı kişilerin IŞİD'e katılmak için Suriye'ye gitmeye çalıştığı bilgisine ulaştı. Harekete geçen ekipler, Suriye'ye kaçak yollarla gitmek isteyen 5'i çocuk 14 Türk vatandaşını Elbeyli İlçesi'nde yakaladı. Gözaltına alınan şüpheliler, Terörle Mücadele Şubesi'nde yapılan sorgulama ardından adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet Savcısı tarafından ifadeleri alındıktan sonra nöbetçi mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 3'ü tutuklanırken, 11 kişi serbest bırakıldı.

DHA

Etiketler: kilis, elbeyli, ışid
Okunma Sayısı: 1218
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı