"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İstanbul'daki patlamadan acı haber: 7 polis şehit oldu, 4 vatandaş öldü

07 Haziran 2016, Salı 10:51
İstanbul Beyazıt'ta, Vezneciler metro durağının yakınlarında bir patlama meydana geldi. Çevik kuvvet aracının geçişi sırasındaki patlama sonrası bölgede silah sesleri duyuldu...

İstanbul Beyazıt'ta bu sabah büyük bir patlama meydana meydana geldi.

Vezneciler metro durağı yakınlarındaki patlama, çevik kuvvet aracının geçişi sırasında meydana geldi. 

Patlamada yaralananları hastanelere taşımak için bölgeye çok sayıda ambulans sevk edilirken, bomba uzmanları da olay yerinde.

Patlama sonrası bölgeden silah sesleri yükselirken, bunun nedeninin bir çatışma olup olmadığı henüz belli değil. 

Bu arada, polise yönelik saldırının ardından metro ve metrobüs seferlerinde aksamalar yaşanırken, Metroda, araçların Vezneciler durağında durmayacağı yönünde anons yapılıyor.

YARALILAR VAR

DHA’ya göre, en az beş kişi yaralandı. CNN Türk’ün hastane kaynaklarından edindiği bilgilere göreyse en az 15 yaralı çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Saldırı noktasına polis ve çok sayıda ambulans gönderildi. Yaralılar çevre hastanelere sevk edildi. Bölgede hala bazı ambulansların beklediği, bu nedenle yaralı sayısının artabileceği aktarılıyor.

VALİ OLAY YERİNDEYDİ

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Vezneciler'deki patlamaya ilişkin, "Bugün saat 08.40 sıralarında Vezneciler semtimizde yoldan geçen çevik kuvvet polisimizi taşıyan araçlara, bombalı araçla saldırı yapılmıştır. Bunun neticesinde 7 polis, 4 vatandaşımız hayatlarını kaybetmiştir." dedi. 

Şahin, Beyazıt Vezneciler'de meydana gelen patlamanın ardından, olay yerine incelemelerde bulundu.  

İncelemelerin ardından olaya ilişkin açıklamalarda bulunan Şahin, şunları kaydetti:

"Bugün saat 08.40 sıralarında Vezneciler semtimizde yoldan geçen çevik kuvvet polisimizi taşıyan araçlara, bombalı araçla saldırı yapılmıştır. Bunun neticesinde 7 polis, 4 vatandaşımız hayatlarını kaybetmiştir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. 36 kişi de yaralanmıştır. Bunlardan şu anda durumu ağır olan 3 kişidir. Konuyla ilgili incelemelerimiz devam ediyor. Daha detaylı bilgileri size ayrıca gelişmeler oldukça vereceğiz."

Etiketler: vezneciler, patlama
Okunma Sayısı: 4212
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • demokrat

    7.6.2016 11:37:43

    istifa eden olur mu?istifa da onurlu insanlar için bir yoldur;eğer onur varsa...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı