"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kayıp çocuklarla ilgili kahreden gelişme

05 Mart 2016, Cumartesi 12:43
Reşadiye'de oyun oynarken kaybolan ve 29 Aralık'tan beri kendilerinden haber alınamayan Dursun Kaan Taşcı ile Bayram Erol için yapılan son çalışmadan da sonuç çıkmadı.

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde kaybolan 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı ile 8 yaşındaki Bayram Erol'un bulunması amacıyla son olarak yürütülen çalışmalardan da sonuç alınamadı.

ÇALIŞMALARDAN SONUÇ ALINAMADI

Devlet Su İşleri 72. Şube Müdürlüğüne ait ekskavatör ile Kelkit Çayı üzerine kurulu, Reşadiye ilçesine 30 kilometre uzaklıkta bulunan HES barajında arama çalışması yapıldı. Ekskavatör, 2 gün boyunca barajın dibinde bulunan çamur yığınlarını çıkarttı. AFAD ekipleri de iple bağlı kancayı ırmağa atarak botla arama çalışmaları gerçekleştirdi. Çocukların ailelerinin de takip ettiği çalışmalardan sonuç alınamadı.

HERHANGİ BİR İZE RASTLANMADI

Dursun Kaan'ın babası İbrahim Taşcı, ekiplerin 66 gündür çocukları aradığını belirterek, "Son olarak ekskavatörle HES'in bulunduğu alanda çalışmalar yapıldı. Kelkit Çayı'nda 2 gün süren arama çalışmalarında da çocuklarımıza ait herhangi bir iz veya emareye ulaşılamadı" dedi.

OYUN OYNARKEN KAYBOLMUŞLARDI

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 29 Aralık 2015'te komşu çocukları 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı ile 8 yaşındaki Bayram Erol, oyun oynarken kaybolmuştu. Devlet ve vatandaş iş birliğiyle yapılan arama çalışmalarını umutla takip eden aileler, çocuklarını gören veya yerini bildirenlere para ödülü vereceklerini açıklamıştı. Bugüne kadar yapılan çalışmalarda çocuklara ait bir ize rastlanmadı.

AA

Etiketler: tokat, reşadiye, kayıp
Okunma Sayısı: 2236
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı