"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kayyım, atandığı belediyenin binasını Türk bayraklarıyla donattı

12 Eylül 2016, Pazartesi 14:20
İçişleri Bakanlığı'nca Ağrı'nın Diyadin İlçesi Belediyesi'ne kayyım olarak atanan Kaymakam Mekan Çeviren, belediyeyi Türk bayrakları ile donattı.

11 Eylül sabahı 2 il, 24 ilçe ve 2 beldede toplam 28 belediyeye, PKK/KCK ve FETÖ/PDY terör örgütüne yardım ve destek verdikleri gerekçesiyle haklarında yürütülen soruşturma ve kovuşturmalar kapsamında belediye başkanlarının yerine yeni görevlendirmeler yapıldı. kayyım olarak atananlar dün sabah saatlerinde görevlerine başladı. 

Ağrı'nın Diyadin İlçe Belediyesi'ne kayyım olarak atanan Kaymakam Mekan Çeviren 3 katlı belediyenin girişine Atatürk posteri ve pencerelerine de Türk bayrakları astırdı. Gece ışıkları yakılan belediyenin önünde duran bir kişinin de Türk bayrağını sallarken çekilen fotoğrafı 'Diyadin Belediyesi' yazısı ile sosyal paylaşım sitesinde paylaştı.

Diyadin'in DBP'li Belediye Başkanı Hazal Aras, terör operasyonu kapsamında bir süre önce gözaltına alınıp çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

DHA

Etiketler: ağrı, diyadin, kayyım
Okunma Sayısı: 1588
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı