"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kemal Gülen gözyaşlarını tutamadı

15 Kasım 2015, Pazar 11:22
Samanyolu Yayın Grubu'na ait televizyon kanalları ve radyoları bu gece 00.00 itibariyle TÜRKSAT'tan çıkarılınca canlı yayında konuşan Kemal Gülen gözyaşlarına hakim olamadı.

TÜRKSAT, Samanyolu TV, Samanyolu Haber TV, Mehtap TV, Yumurcak TV ve Dünya TV'nin de aralarında bulunduğu 13 televizyon ve radyo kanalının yayınını hukuksuz bir şekilde kesti.

Ekranın karadığı sırada canlı yayında bulunan ve uzun yıllar Samanyolu kanalında spikerlik yapan Kemal Gülen gözyaşlarına boğuldu.

İşte ekranın karardığı ve Kemal Gülen'in ağladığı o anlar...

Etiketler: kemal gülen, stv, türksat
Okunma Sayısı: 4009
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • nevin

    16.11.2015 10:50:24

    evet biz risale-i nurları cok seviyor ve kendimizin gibi sahip çıkıyoruz.ama ben samanyolu grubunun derdini daha cok paylasmanızı beklerdim.bu süreçte cok çok şey gördük.vefalıları,vefasızları,insaflıları,insafsızları,dertlileri,dertsizleri.birisi cemaati ve mensuplarını toptan yok etmeye calışıyor ama hak ettiniz deniliyor!!!!insafa davet ediyorum sizi.toptan suçlamayı; hangi müslüman vicdanına ve davranıslarına ;nasıl sıgdırabiliyor?ben anlayamıyorum.lütfen anlatırmısınız?

  • abdullah bayram

    15.11.2015 22:23:30

    cemaatlerde siyaset bilinci bireysel kalsaydı ifrat ölçüsü bozulmasaydı çok iyi olurdu ben bu yapının neye benzediğini hiç anlamadım akpartiyle kankayken iyi şimdi kötü şirketler grubu milyardolarlık sermaye grubu olmuşsunuz batan şirketller gibi suyun dibine gömülüyorsunuz

  • Hüseyin İLHAN

    15.11.2015 21:38:10

    ZULMEDENEDE,ZALİMEDE HACCACA,HASAN SABBAHADA ADALET ADALET ADALET LAZIMDIR. YOLSUZLUK YAPANADA,HIRSIZI KORUYANADA,ZİNAYI KOLAYLAŞTIRANADA ADALET ADALET ADALET LAZIMDIR. YAHUDİ CESARET ÖDÜLÜ ALANADA,PKK İLE İŞBİRLİĞİ YAPANADA,DİNİ KİRLETENEDE ADALET ADALET ADALET LAZIMDIR. LAKİN BU ADALET CEHENNEM İLE SON BULAN İLAHİ ADALET OLACAKTIIR.

  • Anonymous

    15.11.2015 12:20:17

    Cok duygusal agliycam simdi

  • Erkan

    15.11.2015 11:39:30

    Bu haberi haber7 yerine yandaş olmayan bir sitenin videosuyla verseydiniz iyi olurdu bence

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı