"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

''Kilis'e roket gönderilen bölgeler imha ediliyor''

18 Nisan 2016, Pazartesi 22:14
Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) 4 kişinin ölümüne sebep olan roketlerin atıldığı Suriye'deki bölgenin ateş altına aldığını söyledi.

Hastanedeki yaralıları ziyaret eden Tapsız, çıkışta gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Yaralılar hakkında bilgi veren

Tapsız, "6 yaralımız var, bunlardan 5 Suriye vatandaşı, birinin durumu ağır, diğerleri ise hafif yaralı.” dedi.

Tapsız, olayla ilgili şunları söyledi: “Bugün saat 14.40’tan itibaren Kilis şehir yerlerine Suriye tarafından 4 roket atıldı. Bu roketler sonucu 4 Suriye vatandaşı hayatını kaybetti. Bunlardan biri 53 yaşında, diğerleri ise maalesef Suriye'de savaştan kaçıp Kilis'te yaşayan bir ailenin evine düştü. 3 küçük yavrumuz burada hayatını kaybetti."

Olay sonrası TSK tarafından roketlerin geldiği bölgenin tespit edilerek atış altına alındığını ifade eden Tapsız, “Bu yerler tespit radarlarıyla anında tespit edilip ateş destek unsurlarıyla anında ateş altına alınıyor ve oralar imha ediliyor. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin hiçbir şey yapmadığı asılsızdır. Vatandaşlarımız şundan emin olsun anında TSK bu yerleri imha ediyor.” şeklinde konuştu.

Okunma Sayısı: 1136
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı