"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Melikşah Üniversitesi'nden Boydak Holding'e destek açıklaması

11 Mart 2016, Cuma 13:07
Kayseri'de kurulu Melikşah Vakıf Üniversitesi mütevelli heyeti yaptığı açıklamada, Boydak Holding yöneticilerinin tutuklanmasını üzüntüyle karşıladıklarını belirterek, Hacı ve Memduh Boydak'ın en kısa sürede serbest bırakılması istendi.

Melikşah Üniversitesi Mütevelli heyeti tarafından kamuoyuna başlığıyla yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 Kayseri’nin saygıdeğer işadamlarından Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hacı Boydak Bey ile üniversitemiz Mütevelli Heyet Üyesi ve aynı zamanda Boydak Holding CEO'su Sayın Memduh Boydak Bey'in adli makamlarca yürütülen bir soruşturma kapsamında, 06 Mart 2016 tarihinde tutuklanmış olmalarını üzüntüyle karşılamış bulunuyoruz. Hayırseverlikte ve girişimcilikte marka şehir olan Kayserimizde, ayırt etmeksizin herkese ve her alana yaptıkları hayırların yanı sıra, yatırımları ile binlerce kişiye istihdam sağlayan ve ürettikleri katma değerle şehir ve ülke ekonomisine çok önemli katkıları olan Boydak Holding yöneticilerinin, en kısa sürede, yüce Türk adaletinin vereceği kararla serbest kalacakları ümidini taşıyoruz.

Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti, Üniversite Yönetim Kurulu ve Melikşah ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda ailelerine, dostlarına ve iş dünyasına kavuşacaklarına olan inancımızı belirtmek istiyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.'

DHA

Okunma Sayısı: 1515
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı