"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mustafa Sarıgül istifa etti

23 Ocak 2019, Çarşamba 12:43
CHP Şişli belediye başkanlığı için adı geçen Mustafa Sarıgül partisinden istifa etti.

2014 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Mustafa Sarıgül yazılı bir açıklama yaparak partisinden istifa ettiğini kamuoyuna duyurdu. 

Sarıgül dört yıldır seçimlere hazırlandığı halde CHP'nin seçimlere iki ay kala hala adaylarını netleştirmemiş olmasını eleştirdi.

"Dört yıldır gece gündüz Şişli’de yerel seçimlere hazırlanan ben, seçimlere sadece ve sadece iki ay kalmasına rağmen yaşadığımız belirsizlikten, beklemekten ve bekletilmekten yoruldum!" diyen Sarıgül "Bir önceki seçimde İstanbul’u bana emanet eden Cumhuriyet Halk Partisi’nin hala Şişli adayını açıklamaması beni kırdı" ifadelerini kullandı.

Partisinde yaşanan sorunlara şimdiye kadar "siyasi nezaket" ve "parti disiplini" çerçevesinde yaklaştığını belirten Sarıgül "Cumhuriyet Halk Partisi ya kazanmak istemiyor; ya da umut olmayı beceremiyor" dedi.

Okunma Sayısı: 1891
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı