"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

O işçi köyünde toprağa verildi

21 Kasım 2014, Cuma 15:47
Ankara'da çalıştığı inşaatta asansörün kopması ile düşerek vefat eden işçi Bayram Akoğul, Osmaniye’nin Bahçe ilçesine bağlı Karderesi köyünde toprağa verildi.

Asansör kazasında  vefat eden Bayram Akoğulun cenazesi Ankara’dan Bahçe Devlet Hastanesi morguna getirildi. Bayram Akoğul’un babası Ramazan Akoğul ,annesi Rukiye Akoğul, eşi Tuğba Akoğul ve sevenleri hastane morgu önünde beklerken gözyaşlarına boğuldu. Cenaze arabası ile köy mezarlığına getirilen 3 çocuk babası Bayram Akoğul’un cenazesi, İlçe Müftüsü İsmet Kalkan Bayram Akoğul’un cenaze namazını mezarlıkta kıldırdı. Cenaze namazından sonra Bayram Akoğul’un cenazesi toprağa verildi. 

Okunma Sayısı: 551
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı