"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Orgeneral Özel'den başsağlığı ziyareti

15 Ekim 2014, Çarşamba 13:45
Orgeneral Özel, Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde düşen askeri helikopterde şehit olan Radar Astsubay Kıdemli Üstçavuş Karakaşoğlu'nun ailesine başsağlığı diledi

Karakaşoğlu'nun baba evine gelerek aileye taziye ziyaretinde bulunan Özel, burada yaklaşık yarım saat kaldı.

Ziyaret sonrası gazetecilere açıklama yapan şehidin babası Nihat Karakaşoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel'in ziyaretinden dolayı çok memnun olduklarını söyledi.

Orgeneral Özel'in acılarını paylaştığını ifade eden baba Karakaşoğlu, "Allah razı olsun, her iki törene de bizzat evime kadar da geldi, sağolsun. Buraya kadar gelip, bize başsağlığı dilemesi bizi onurlandırdı. Sağolsun varolsun" dedi. 

Okunma Sayısı: 1090
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı