"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Özcerit duâ bekliyor

11 Şubat 2018, Pazar 17:23
15 Temmuz Darbe Girişimi sonrasında iddianamesi bile yazılmadan 13 ay tutuklu bekletilen Doç. Dr. A. Turan Özcerit’te kanser teşhisi konmuştu.

12 Eylül’de gazetemizin manşetinden ‘Tahliyeler Tabutta Olmasın’ başlığıyla duyurduğu haberin ardından Özcerit tahliye edilmişti. Akciğer ve kolon kanseri teşhisi konulan Özcerit’in tahliyesinin ardından tedavisine başlandı. Hastalığın 4. evresine giren Özcerit’in durumunun kritikleştiğini belirten Oğlu Sinan Özcerit herkesten duâ beklediklerini söyledi. En son Sakarya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde görev yapan Doç. Dr. Ahmet Turan Özcerit, evli ve 2 kız 2 erkek çocuk babası. 

İkinci bir Kuddusi Okkır vak’ası

Dr. Ömer Faruk Gergerlioğlu, Özcerit’in durumunu anlattığı 18 Eylül 2017 tarihli yazısında şu ifadeleri kullanmıştı;

“Doç. Dr. Ahmet Turan Özcerit Türkiye için ikinci bir Kuddusi Okkır vak’asıdır. İkinci vaka olmasına rağmen ihmal ve yokuşa sürme zinciri hâlâ devam ediyor. Ahmet Turan Özcerit 15 Temmuz darbesinden sonra KHK ile ihraç edildi ve tutuklandı. Ancak 12 ay sonra iddianamesi hazırlandı. 4 çocuğunun en büyüğü olan Sinan Özcerit anlatıyor. “Evimizi didik didik ettiler birşey bulamadılar. Babamı götürdüler 3 gün boyunca nerde olduğuna dair hiç haber alamadık, hiçbir kurum yanıt vermedi. 3 gün sonra nerde olduğunu bulduk ve temiz çamaşır götürdük. Gözaltı koşulları korkunçmuş. İç çamaşırlarıyla bırakmışlar. Elleri kelepçeliymiş, su istediklerinde “size su bile yok” demişler. Babamı dövmüş, işkence etmişler, darp raporu var. 4 kişilik yerde 20 kişi kalıyormuş. 3-4 saat nöbetleşerek uyumuşlar, uyuyacak yer bile yokmuş.”

Okunma Sayısı: 10821
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Sibel çakmak

    3.10.2018 20:42:11

    Keçiören eml lisesinde bilgisayar hocamızdı Ahmet bey durumu hakkında yeni haberim oldu inanılmaz derecede üzüldüm ALLAHIM Rahmet ve merhamet etsin inşaALLAH çok beyefendi kibar süper Zeki bir insandı kesinlikle haketmediğini düşünüyorum inanılmaz üzücü nur içinde yat Hocam 😭😭

  • Nevriye yazıcı

    12.2.2018 13:57:56

    Keser döner sap döner ; gün gelir hesap döner . Bu yapılanların hesabı elbet bir gün sorulur. Hem bu dünyada hem de ahirette ! Allah acil şifalar versin! Diğer mazlumlara da Allah kurtuluş nasip etsin AMİN!

  • Fatih

    11.2.2018 21:53:11

    Dindan geçinen insanların din kardeşine yaptığı bu zulümler nedir ? ama zalime göre bu insanlar müslüman değil ve vatan haini ! o zaman herşey müstehak !!! Perişan bir durumdayız, Allah zalime tez vakit te layığını versin.

  • hasan

    11.2.2018 20:19:46

    Allahindan bulsunlar yapan

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı