"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

''Paralel yapı'' iddialarıyla 9 ilde operasyon: Gözaltı sayısı 21'e çıktı!

13 Temmuz 2016, Çarşamba 10:32
Manisa merkezli dokuz ilde "paralel yapı"ya yönelik soruşturma kapsamında gözaltı sayısı 19'dan 21'e yükseldi.

Gözaltındaki 21 şüpheli Manisa Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. 

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın bir süre önce başlattığı "paralel yapı"ya yönelik soruşturma kapsamında, Manisa merkezli ve Aydın, Erzurum, Ankara, Balıkesir, Denizli, Malatya, Van ile Amasya'da, önceden belirlenen adreslere dün (Salı) sabah saat 06.00 sıralarında eş zamanlı olarak operasyon düzenlendi. Operasyonlarda aralarından polis ve öğretmenlerin bulunduğu gözaltı sayısı 19'dan 21'e yükseldi.

Gözaltına alınan 21şüpheli, 'terör örgütüne üye olmak' ve 'terör örgütüne finans sağlamak' gibi suçlardan Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Şube Müdürlüğü'ne getirilerek sorguları başladı. Gözaltına alınan M.K., Ş.U., M.A.T.D., S.S.,S.K., N.K., Ş.S., U.D., İ.B., M.V., M.R.Ş., C.Y., M.S., R.K., C.T., R.Ö., M.M., A.Y., Ö.G., Ü.Ö., H.E. bugün sabah saat 05.30 sıralarında Manisa Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Sağlık kontrolünün ardından gözaltına alınanlar Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Şube Müdürlüğü'ne götürülürken, sorguların 15 Temmuz Cuma gününe kadar devam edeceği ve ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

DHA

Okunma Sayısı: 1487
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı