"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

PKK'lılar orman işçilerini alıkoyup tehdit etti

12 Nisan 2016, Salı 14:14
Osmaniye'nin Hasanbeyli ilçesinde ormanlık alanda ağaç kesen 6 orman işçisi, 3 PKK'lı terörist tarafından yaklaşık 1 saat alıkonulup, "Burası bizim evimiz. Bir daha buraya gelirseniz araç ve gereçlerinizi yakarız" diye tehdit edildi.

Osmaniye Orman işletme Müdürlüğü'nde bünyesinde ağaç kesim işinde çalışan 6 taşeron işçisi, dün İl Jandarma Komutanlığı'na giderek, cuma günü Hasanbeyli ilçesine bağlı Karayiğit Köyü'nün Amanos Dağları'nın eteklerindeki Çöplü Sırtları mevkiinde çalıştıkları sırada yanlarına 3 PKK'lı teröristin geldiğini söyledi. İşçiler, ifadelerinde teröristlerin kendilerini yaklaşık 1 saat alıkoyduğunu ve bu süre içerisinde de "Burada kesim işi yapmayacaksınız, bir daha kesim yapmaya gelmeyin. Burası bizim evimiz. Bir daha buraya gelirseniz araç ve gereçlerinizi yakarız" diyerek tehdit ettiklerini belirti.

Bunun üzerine jandarma, teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlattı.

HAVANLARLA SALDIRMIŞLARDI

PKK'lılar, 10 Mart'ta da Amanos Dağları'ndan Osmaniye kent merkezine 3 havan topu atmıştı. Askeri eğitim alanı, sokak ve bir evin bahçesine isabet eden havan toplarının patlaması sonucu ölen ya da yaralanan olmazken, bazı ev ve araçlarda hasar meydana gelmişti.

DHA

Etiketler: osmaniye, hasanbeyli, pkk
Okunma Sayısı: 911
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı