"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

PKK'nın bombalı tuzağında anne ve kızı can verdi

19 Temmuz 2016, Salı 09:38
Mardin'in Nusaybin ilçesinde, daha önce PKK ile güvelik güçleri arasında çatışmaların olduğu mahallede bulunan evlerini görmeye giden bir anne ve kızı, teröristlerce önceden evde tuzaklanmış bombanın patlaması sonucu can verdi.

Daha önce uzun süre çatışmalar yaşandığı için halen sokağa çıkma yasağının sürdüğü Nusaybin İlçesi'nin Yenişehir mahallesinde bulunan evlerini dün saat 14.00'de görmeye giden Heyhat Müjde ve kızı Saadet Müjde, evlerinin kapısını açarken tuzaklanmış bombanın patlaması sonucu feci şekilde can verdiği ortaya çıktı. 

Eşi ve kızı eve gelmeyen Casım Müjde akşam saatlerinde emniyete giderek ailesinden haber alamadığını bildirdi. Casım Müjde, ardından emniyette eşi ve kızın evlerine bakmak isterken tuzaklanmış bombanın patlaması sonucu hayatlarını kaybettiğini öğrendi. Patlamanın olduğu bölge güvenli olmadığından cenazelerin bugün alınacağı belirtildi. 

DHA

Etiketler: mardin, nusaybin, patlama, eyp
Okunma Sayısı: 1214
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı