"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Polis her yerde bu aracı arıyor

12 Mayıs 2016, Perşembe 22:17
İstanbul Sancaktepe'deki Samandıra Kışlası Kara Havacılık Alay Komutanlığı'na 300 metre mesafede, askeri aracın geçişi sırasında park halindeki aracın uzaktan kumanda ila patlatılmasıyla meydana gelen patlamada 3'ü sivil, 5 asker olmak üzere 8 kişi yaralanmıştı.

Patlamayla ilgili soruşturmayı yürüten İstanbul polisi, Bingöl plakalı bir aracı arayor. İstanbul'da polisler telsizlerinden 12 EA 683 plakalı beyaz renkli aracın marka ve modeli anons edildi.

Anons üzerine İstanbul genelinde görev yapan polisler Bingöl plakalı aracı ve içindekileri yakalamak için çalışma başlattı.

ARAÇ ÇALINTI DEĞİL

Uzaktan kumanda ile infilak ettirilen aracın plakasını patlama sırasında parçalandı. Plakadan sonuç alamayan polis ekipleri, aracın şase numasını belirledi. Şase numarasından kaydı araştırılan aracın kiralık ve çalıntı olmadığı belirlendi.

Polis ekipleri, aracın sahibine ulaşmaya çalışıyor.

Etiketler: polis, plaka
Okunma Sayısı: 1747
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı