"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Polis lojmanlarına taciz ateşi açıldı

05 Ekim 2015, Pazartesi 10:00
Bitlis'in Tatvan İlçesi'nde polis lojmanlarına uzun namlulu silahlarla taciz ateşi açıldı. Saldırıda can kaybı ve yaralanma olmazken, ilçede güvenlik öhlemleri arttırıldı.

Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan polis lojmanlarına saat 20.30 sıralarında PKK'lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Lojmanların arka tarafından gerçekleştirilen saldırı sonucu lojmanın duvarları ve emniyet personellerine ait bazı sivil araçlar hasar görürken, saldırıya anında karşılık verildi. Olay yerinden kaçan PKK'lıların yakalanması için de ilçede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

DHA

Okunma Sayısı: 1301
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı