"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şehit Önder Ertaş, ebediyete uğurlandı

11 Ocak 2016, Pazartesi 15:13
Van’da terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonlarda şehit olan polis memuru Önder Ertaş, Eyüp Sultan Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından ebedi yoluculuğuna uğurlandı.

Cenaze namazına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. 

Özel Harekat polisi Ertaş için önce Esenler’deki baba ocağında helallik alındı. Buradaki duanın ardından şehidin cenazesi Eyüp Sultan Camii’ne getirildi. Cami çevresinde çok geniş güvenlik önlemleri alındı. Protokolde görevli polislere ek olarak çevik kuvvet polisleri de cami çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da öğle namazından hemen önce camiye geldi. Şehit için öğle vakti cenaze namazı kılındı. Namaza, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve milletvekilleri katıldı. 

Namazın ardından şehidin tabutunu meslektaşları cenaze aracına taşıdı. Cenaze aracı özel harekat polislerinin tekbirleri arasında camiden ayrıldı. Şehit Ertaş Edirnekapı Şehitliği’nde toprağa verildi.

Okunma Sayısı: 1534
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı