"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Silahlı İHA ile 2 PKK'lı etkisiz hale getirildi

26 Kasım 2016, Cumartesi 13:30
Türk Silahlı Kuvvetleri, Hakkari Çukurca kırsalında insansız hava aracı ile tespit edilen 3 PKK'lıdan 2'sinin silahlı İHA ile etkisiz hale getirildiğini 1 PKK'lının ise ağır yaralandığını açıkladı.

Ayrıca Hakkari Yüksekova ilçesi Keçili köyünde İl Jandarma Alay Komutanlığı ve Dağ Komando Tugay Komutanlığı'nın yaptığı ortak operasyonda 5 milyon paket paket sigara ele geçirildiğini açıkladı.

Bugün saat 08:30 sularında Hakkari Çukurca kırsalı Uzundere Güven Dağı doğusu Kuzey Irak Dare Tepe bölgesinde insansız hava aracı ile tespit edilen 3 PKK'lı'dan 2'si silahlı İHA ile etkisiz hale getirilirken 1 PKK'lı ise ağır yaralandı. Bugüne kadar bölgede sürdürülen operasyonlarda Hakkari’de 538, Çukurca’da 394 PKK'lının etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

Ayrıca, Hakkari Yüksekova ilçesi Keçili köyünde İl Jandarma Alay Komutanlığı ve Dağ Komando Tugay Komutanlığı'nın yaptığı ortak oreparasyonunda 5 milyon paket sigara ele geçirildiği açıklandı.

DHA

Etiketler: hakkari, silahlı iha
Okunma Sayısı: 1220
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı