"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Terör saldırılarından kaçan 300 aileye yardım yapılıyor

12 Aralık 2015, Cumartesi 16:01
Sur ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının saldırılarından dolayı evlerini terk etmek zorunda kalan 300 aileye taşınma ve kira yardımı yapıldı.

Sur Kaymakamlığı yetkilileri, ilçede teröristlerin saldırısından dolayı göç eden dar gelirli 300 aileye taşınma ve kira yardımı yapıldığını belirtti.

Yetkililer, bin aileye de nakdi yardım yapıldığını, yardım talebinde bulunan hiçbir ailenin geri çevrilmediğine işaret ederek, ilçede kalmaya devam eden ailelere de ekmek ve kuru gıda yardımlarının aralıksız devam edeceğini kaydetti.

Sur ilçesinde 6 mahalle ve 1 caddede 2 Aralık'ta saat 05.00'te ilan edilen sokağa çıkma yasağı 10 Aralık'ta saat 23.00 itibarıyla sona ermiş, Sur Kaymakamlığından yapılan açıklamada, söz konusu 6 mahalle ile caddede dün saat 16.00'dan itibaren yeniden sokağa çıkma yasağı uygulanacağı açıklanmıştı.

Teröristlerin yaşamı hiçe sayan saldırılarından ve baskılarından rahatsızlık duyan binlerce kişi, evini terk etmek zorunda kaldığı ilçeden göç etmişti.

AA

Okunma Sayısı: 1829
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı